Om oss

Vår historia

Om auto-hallen

På Autohallen strävar vi efter att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa och äga bil. Vi hjälper dig att hitta din nya bil och vill att det ska bli många fina mil tillsammans på vägarna. Hos oss kan du få hjälp med allt från service, däck till glasreperationer av våra specialister. Vi värnar om ditt liv med din bil.


På Autohallen har vi en enkel filosofi: människor först. Därför krävs både teknisk kunskap och en djupare förståelse för vad du kräver av din bil. Vi är ledande i Europa på att vidareutbilda moderna mekaniker. Så att du alltid får snabb proffshjälp och kan älska varje mil, oavsett bilmärke och årsmodell.

Våra kärnvärden

Glädje
Respekt
Ansvar
Sparsamhet
pexels-cottonbro-4489715

Bilservice

I vår bilverkstad erbjuder vi reparation och service för din bil. En stämpel i serviceboken från oss är en garanti för att jobbet är professionellt utfört. Autohallen Sverige har tagit ett beslut om att alla bilar som genomför en service via Autohallens Bilverkstad får en obligatorisk assistansförsäkring i 12 månader.

rahul-bhogal-9mxviB2BBOE-unsplash

Reservdelar

Hos oss hittar du ett brett sortiment av reservdelar till bilen – både de vanligaste bildelarna, till de lite mer sällsynta detaljerna. Vi samarbetar med ledande leverantörer och varumärken. Det garanterar att reservdelarna håller högsta kvalitet. I vår databas hittar du lätt bland vårt sortiment. Hittar du inte det du söker? Hör av dig till Autohallen Butik så hjälper vi dig.

Service

Bilverkstad

Hos Auto-hallen Bilverkstad blir arbetet utfört av skickliga och välutbildade bilmekaniker som känner till hur olika bilmärken och modeller fungerar. Allt dokumenteras utförligt i ett serviceprotokoll och i din servicebok.